Friday, August 26, 2016

Συμπαντικά Ειδύλλια, ένα αιθερικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας



Πέρασε ήδη ένας χρόνος απο την ημέρα που το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο μου, τα Συμπαντικά Ειδύλλια, ξεκίνησε το δικό του ταξίδι μέσα σε ποικίλες αναταράξεις τόσο κοινωνικές, όσο και οικονομικές.
Αναταράξεις που έχουν επηρεάσει την ζωή των Νεο-Ελλήνων και ουσιαστικά την έχουν χρωματίσει με γκρίζα χρώματα, μιας και η οικονομική δίνη έχει καταβροχθίσει τα όνειρα πολλών συνανθρώπων μας.
Μέσα σε αυτήν την δίνη γεννήθηκε το πέμπτο μου "πνευματικό παιδί", το οποίο αν μη τι άλλο, αποτελεί ενα ακόμη κρίκο στην πνευματική αλυσίδα που δασυνδέει όλα τα δημιουργήματα μου, εκδοθέντα και μη.
Τα Συμπαντικά Ειδύλλια διανύουν ήδη τον πρώτο χρόνο έκδοση τους, αλλά το περιεχόμενο του βιβλίου καθαυτό είναι ένα μυστηριώδες απόσταγμα ονείρων, οραμάτων και μυστικιστικών εμπειριών τις οποίες μετουσίωσα σε επτά μικρές ιστορίες.
Πράγματι το βιβλίο αποτελείται απο 7 διαφορετικές ιστορίες που κινούνται άνετα στον χώρο της φαντασίας, αλλά στην ουσία αποτελεί ένα βιωματικό έργο. 
Μέσα σε κάθε ιστορία υφαίνεται μια εντελώς διαφορετική πλοκή και ένα εναλλακτικό "σενάριο" απρόσμενων διεργασιών, υπερβατικών επικοινωνιών καθώς και πλήθος συμπαντικών μηνυμάτων τα οποία μιλούν για την αγάπη, την συμπόνοια, την πίστη, το εσώτερο φως και  την συμπαντική μας καταγωγή.

Ο σκοπός της συγγραφής του βιβλίου είναι πολύ απλός για όσους έχουν αναπτύξει την συνειδητότητα και την διαίσθηση τους, και ίσως πολύμπλοκος για όσους βρίσκονται ακόμη εγκλωβισμένοι μέσα στο κουκούλι της ψεύτικης πραγματικότητας, και δεν είναι άλλος παρά η αφύπνιση και η αναγνώριση του "ποιοί αληθινά είμαστε".
Πιθανόν το βιβλίο να είναι για λίγα άτομα, όπως αποφάνθηκε μια φίλη αναγνώστρια μου, αλλά είναι σίγουρα για όλους όσους έχουν καθαρή "ματιά" και σκέφτονται με την καρδιά.
Ακόμη και εάν κάποιος θεωρεί τις 7 ιστορίες ως ιστορίες φαντασίας, ας επιτρέψει στον εαυτό του να παρασυρθεί στην μαγική ροή και να ταξιδέψει μέσα στις μαγευτικές νότες του βιβλίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απο όλα όσους "αθέατα" και "σιωπηλά" συνέβαλαν στην ροή της διανοητικής ενέργειας, ώστε να γίνουν τα όνειρα και οι εμπειρίες μου κατεγραμμένες ιστορίες, και στην συνέχεια να προχωρήσω στην έκδοση του.
Στην φίλη μου Maryam Morrison που μου επέτρεψε να φιλοξενήσω τις υπέροχες δημιουργίες της τόσο για το εξώφυλλο του βιβλίου, όσο και τις 7 εικόνες στο εσωτερικό του.

Την Αθηνά Σαλωνίδου, η οποία έγραψε την καταπληκτική εισαγωγή του βιβλίου, η οποία περιγράφει καταπληκτικά αυτό που πραγματικά είμαι.
Την εκδότρια μου Χριστίνα Σαββανή και τις Εκδόσεις Άλλωστε που παρέλαβαν  και φιλοξενούν με αγάπη το βιβλίο μου στις Εκδόσεις τους.
Τον Παναγιώτη Κάρδαρη, την Νίνα Διακοβασίλη και πάλι την   Αθηνά Σαλωνίδου που συμμετείχαν και μίλησαν τόσο το για το βιβλίο, όσο και για την συγγραφέα του στην βιβλιοπαρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στις 27-01-2016.

Την Μυρσίνη Μορέλλι, η οποία με την έξοχη ερμηνεία της, και το πηγαίο ταλέντο της μας ταξίδεψε στις άκρες του Σύμπαντος, καθώς και τον Διονύση Παλέρμο, ο οποίος ακούραστα  συνόδευε την απαγγελία των  κειμένων, αλλά και όλα τα μουσικά ακούσματα στην ίδια βιβλιοπαρουσίαση.

Τον Γιάννη Χναράκη για την συμβολή του στην βιβλιοπαρουσίαση με την δημιουργία της πρόσκλησης, η οποία περιλάμβανε όλη την συμπαντικότητα και το πνεύμα της αγάπης και του φωτός επιτρέποντας μας να ενθυμηθούμε λίγο πως όλες οι μεγάλες αλήθειες έρχονται αργά ή γρήγορα στο φως, όταν εμείς οι ίδιοι το επιτρέπουμε, δίνοντας φτερά στην καρδιά μας.
Τέλος σε όσους αγκάλιασαν το βιβλίο, το αναγνωστικό κοινό και όσους συμμετείχαν στην βιβλιοπαρουσίαση, καθώς και όσους συμβάλλουν στην προώθηση του με τα λόγια και τις πράξεις τους.
Η αγάπη που είναι και το μότο του συγκεκριμένου βιβλίου, και ολόκληρου του Δικτύου μου είναι μια ενέργεια που δεν χρειάζεται μεγάλη πρσπάθεια.
Μια απλή σκέψη είναι αρκετή ακόμη και ένας καλός λόγος. 

Με θετική σκέψη και ενέργεια προχωράω στους επόμενους στόχους που ευελπιστώ να σας αποκαλύψω όταν θα μου το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Γιατί το να πλάθει κανείς όνειρα είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα, και ένας ολυμπιακός άθλος, αν σκεφτεί κανείς πόσες προκλήσεις και εμπόδια στέκονται στον δρόμο ενός δημιουργού που δεν ενδίδει ποτέ.
Ποιός ξέρει...ίσως όλες αυτές οι προκλήσεις και τα εμπόδια να αποτελέσουν το υλικό ενός μελλοντικού βιβλίου, που θα εμπνεύσει τους νέους οδοιπόρους, και θα τους δώσει υποστήριξη στο δικό τους μονοπάτι!

Καλό μας ταξίδι στα πνευματικά μονοπάτια!

Κατερίνα Κωστάκη

No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...