Sunday, August 3, 2014

Θεραπείες μέσα απο την Φύση απο την Κατερίνα Κωστάκη



Τώρα κάτι διαφορετικό...Θεραπείες μέσα απο την Φύση.Με λίγα λόγια θεραπείες με την χρήση θεραπευτικών βοτάνων και άλλων συστατικών.
Στην συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιήθηκαν το βάλσαμο,το θυμάρι , καθαρό οινόπνευμα και καυτερή πιπεριά.
Παρακολουθήστε το βίντεο για να ανακαλύψετε την δοσολογία, αλλά και τον τρόπο παρασκευής του θεραπευτικού ιάματος για μυικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων.

Τοποθεσία :Σαλαμίνα,Αττική.

...Και λίγες λεπτομέρειες  για την δημιουργία του συγκεκριμένου βίντεο...
Λίγες ημέρες πριν απο την ηχογράφηση έτυχε να επισκεφτώ ενα κατάστημα με είδη για την επίπλωση οικίας.
Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να διώξω κάθε αμφιβολία, που είχε σχηματιστεί για την καταγραφή σε μορφή βίντεο της παρασκευής της συγκεκριμένης θεραπείας.
Η αμφιβολία ή οι αμφιβολίες βέβαια είχαν την μορφή του "Πως να παρουσιάσω σε ενα απλό βιντεάκι θεραπείες που ο  περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει, και ακόμη περισσότερο δεν αποδέχεται για τους γνωστούς λόγους", καθώς και "Τι να αναφέρω στο βίντεο".
Ακόμη περισσότερο ..."Ποιός θα δει ενα τέτοιο βίντεο, όταν όλοι κοιτάνε τα επιφανειακά θέματα και την προβολή εαυτόν...".
Είχα δίκιο.Όλοι , εντάξει οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να προβάλλονται,αλλά αυτή η επίσκεψη στο κατάστημα μου έδειξε και την αλλη πλευρά/όχθη του Ρουβίκωνα.
Οι φιλότιμες και εξυπηρετικές κυρίες, ιδιοκτήτριες του καταστήματος και μια ακόμη ηλικιωμένη (που παραπονιόταν συνέχεια για πόνους στο γοφό της) έδειξαν μεγάλη προσήλωση όταν ανέφερα πως το βάζο (θα το δείτε στο βίντεο ) χρησιμεύει στην παρασκευή μιας θεραπείας για πόνους (εντριβή), και μεγάλο ζήλο στο να γράψουν με λεπτομέρεια τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής.
Απο όλο το εγχείρημα τελικά δεν προέκυψε ενα απλό βιντεάκι (!),αλλά και μια ασυνείδητη -για ορισμένους- συνεργασία, μια μινι εκπαίδευση και μια πρακτική εξάσκηση εκ μέρους μου.
Φυσικά μια μεγάλη προσφορά , πρακτική μεν, και συναρπαστική δε.Γιατί διαπίστωσα μετά χαράς μεγάλης οτι όντως μπορώ να προσφέρω πολλά σε ανύποπτο χρόνο σε ανθρώπους που διψούν να μάθουν και να δημιουργήσουν οι ίδιοι μόνο τους , κάτι που θα έχει μακροπρόθεσμο θετικό αποτέλεσμα!!
Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως σε μια επαρχιακή πόλη, μέσα κυριολεκτικά στην φύση, υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τα βασικά βότανα, βότανα που στο εξωτερικό είναι πασίγνωστα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και τα οποία χρησιμοποιούν για την σύγχρονη ιατρική.

Αυτό μάλλον πρέπει να μας προβληματίσει.

Και επιπλέον έσβησα με μιας τις πελώριες αμφιβολίες της μη επιτυχίας που έθεσε ενα μέρος του εαυτού μου...

Το βίντεο είναι έτοιμο, κάτω απο περίεργες συνθήκες βέβαια,αλλά είναι ήδη αναρτημένο στο κανάλι μου στο Youtube. 

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και άλλα βίντεο μου δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κανάλι εδω .



**Επίσης δυο νεα βιβλία  μου (e-book) εκδόθηκαν μέσω του  Lulu.com, The Angels Planet (Αγγλική Έκδοση) και Ο Πλανήτης των Αγγέλων (Ελληνική Έκδοση).

Εαν διαθέτετε λογαριασμό στο Facebook, πατήσετε εδω  , για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες, και μην ξεχάσετε να δηλώσετε πως η συγκεκριμένη σελίδα σας αρέσει!

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα σχετικά βιβλία (e-book) στην σελίδα μου στο Lulu.com 

http://www.lulu.com/spotlight/academyofinnerlight


Με εκτίμηση 

Κατερίνα Κωστάκη
Επίσημη Ιστοσελίδα
Facebook
Twitter



 


No comments:

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...