Sunday, October 24, 2010

Κατερίνα Κωστάκη ~ Συνέντευξη στον CRETAN PLANET




Παρουσίαση της συγγραφέως και ποιήτριας  Κατερίνας Κωστάκη στον Ραδιοφωνικό Ιντερνετικό Σταθμό Cretan Planet, Εκπομπή Κρηταυγή απο τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουτουλάκη .

Δεκέμβριος 2007.

Το μυθιστόρημα "Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες " είχε εκδοθεί απο μικρό εκδοτικό οίκο και το εξώφυλλο που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο αφορά την επανέκδοση του απο την ίδια την συγγραφέα το 2012.

Το εξώφυλλο, όπως και η επιμέλεια του βιβλίου πραγματοποιήθηκε από την ίδια την δημιουργό -συγγραφέα .

Επίσης προσωπική δημιουργία της αποτελεί και η νέα ιστοσελίδα της : http://www.academyofinnerlight.com .

Όμως η παρουσίαση του βιβλίου, αλλά και του έργου της συγγραφέως μέσα από το συγκεκριμένο  βίντεο παραμένει διαχρονική, εφόσον τόσο το έργο της όσο και τα λόγια της στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο απηχούν την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα του 2012.

Μπορείτε να γνωρίσετε την συγγραφέα, το έργο της, βιβλία (ελληνικά και ξένα ), άρθρα ,βίντεο και λοιπές δημιουργικές δραστηριότητες μέσα από το δίκτυο που έχει δημιουργήσει τόσο στο Youtube, Facebook,Blog,Linkedin,Twitter κ.α

Πληροφορίες για το "Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες"

http://www.lulu.com/shop/katerina-kostaki/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/ebook/product-21962609.html

Κατερίνα Κωστάκη~Συνέντευξη CRETAN PLANET ~Μέρος 1ο : https://www.youtube.com/watch?v=WFqV6SXzfnE
Κατερίνα Κωστάκη ~ Συνέντευξη στον CRETAN PLANET ~Μέρος 2ο :https://www.youtube.com/watch?v=ad5XWs38Nyc


Saturday, October 23, 2010

Ο Νόμος της Έλξης και η αναζήτηση της γνώσης και αλήθειας


Όσο και να μην επιθυμεί κάποιος να πιστέψει, οι απαντήσεις στα ερωτήματα μας έρχονται μέσα απο περίεργες διαδρομές.

Έτσι συνέβη και στην δική μου περίπτωση , αφού τα ερωτήματα που έθεσα στην προηγούμενη ανάρτηση μου ήδη έχουν απαντηθεί , και οι απαντήσεις προήλθαν μέσα - για μια ακόμη φορά -απο την διασύνδεση μου με τους συνανθρώπους μου, έστω και αν η διασύνδεση δεν είναι τόσο επικοδομητική όσο θα περίμενε κανείς.

Σημασία έχει οτι οι απαντήσεις δεν δόθηκαν , αλλά ανακαλύφθηκαν , γιατί απλούστατα υπήρχαν μέσα μου !



Αν υπάρχει κάτι όμορφο σε αυτό το ταξίδι που βρισκόμαστε όλοι μας , η διαδρομή δηλαδή μέσα σε ένα κόσμο , ο οποίος άλλοτε είναι όμορφος και άλλοτε άσχημος , είναι ...το ίδιο το ταξίδι .

Αν αφεθούμε και επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βυθιστεί στην ομορφιά του ταξιδιού , τότε θα κατανοήσουμε οτι αυτός ο κόσμος δεν είναι ένας κόσμος σκιών , συνωμοσιών , αμφισβήτησης και αμφιβολίας , αλλά ένας κόσμος ιδεατός και απέραντα φωτεινός.

Όταν παραδινόμαστε στην ομορφιά του και σε κάτι ανώτερο , τότε οι σκιές φεύγουν , και μένει μόνο η "καθαρή αλήθεια".

Σε κάθε άλλη περίπτωση , εκείνος που ζει με το "ίσως ", εάν", "μήπως " , και εν τέλει με την μικροπρέπεια του και την πικρία του , δεν θα δει ποτέ το φως στην άκρη του τούνελ, γιατί απλούστατα η σκιά θα καλύπτει τα πάντα.



Η απάντηση λοιπόν τόσο στο δικό μου ερώτημα είναι οτι οι Εργάτες του Φωτός έχουν ως έργο τους να φωτίσουν τον δρόμο , να δείξουν την ομορφιά που κρύβεται πέρα απο το πέπλο της πραγματικότητας , να δείξουν τι υπάρχει στην άλλη όχθη , αλλά δεν μπορούν ή ακόμη καλύτερα δεν επιτρέπεται να πιέσουν ή να σπρώξουν κάποιον προς αυτή την κατεύθυνση γαιτί πολύ απλά υπάρχει η Ελεύθερη Βούληση .



Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ...



Εδω λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης .Εκείνοι που θα νιώσουν τις δονήσεις των λόγων θα ακολουθήσουν .

Με αυτό τον τρόπο , όλοι εμείς οι συγγραφείς ,ποιητές , καλλιτέχνες , σύμβουλοι ,θεραπευτές κ.α δημιουργούμε , προσφέρουμε το έργο μας ,γιατί κινούμαστε απο την καρδιά μας και οχι την λογική.

Άλλωστε οι ίδιοι είμαστε και δάσκαλοι και μαθητές , αλλά και παρατηρητές και αναζητητές της αλήθειας .

Εκείνος που πραγματικά είναι "εραστής της γνώσης " θα την αναζητήσει με κάθε τρόπο και μέσο , αλλά και το πιο σημαντικό θα την μεταδώσει σε άλλους , χωρίς φόβο ή ιδιοτέλεια.
Κατερίνα Κωστάκη
Συγγραφέας-ποιήτρια

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...