Thursday, March 13, 2008

ΒΙΒΛΙΟ:"ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ " ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗ


ΒΙΒΛΙΟ: "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ"

ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗ




Με βάση τον ιερό Ελλαδικό χώρο και με φόντο το σκοτεινό πρόσωπο της ανθρώπινης ύπαρξης οι ήρωες του βιβλίου « Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες » της συγγραφέως Κατερίνας Κωστάκη δίνουν τον ύστατο αγώνα τους με οδηγό την λάμψη που αναδύεται μέσα από την διαχρονικότητα των μύθων, την ανώτερη πνευματικότητα και τις πανάρχαιες αξίες.
Ένα πανάρχαιο παιχνίδι, ένας αλληγορικός μύθος, μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό, διαίσθηση και υπερβατική φιλοσοφία πρυτανεύουν μέσα από το σκότος και φέρνουν στο φως τις αρχέγονες δυνάμεις .
Ένα ταξίδι στα βάθη της ψυχής και στις ταραγμένες πτυχές μιας ταραγμένης ανθρωπότητας που διψά για αληθινή σοφία.

" Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες " Συγγραφέας :Κατερίνα Κωστάκη

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στον παρακάτω σύνδεσμο  http://www.academyofinnerlight.net 







Παρουσίαση της συγγραφέως και ποιήτριας  Κατερίνας Κωστάκη στον Ραδιοφωνικό Ιντερνετικό Σταθμό Cretan Planet ,Εκπομπή Κρηταυγή απο τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουτουλάκη .

Δεκέμβριος 2007.

Το μυθιστόρημα "Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες " είχε εκδοθεί απο μικρό εκδοτικό οίκο και το εξώφυλλο που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο αφορά την επανέκδοση του απο την ίδια την συγγραφέα το 2012.

Το εξώφυλλο , όπως και η επιμέλεια του βιβλίου πραγματοποιήθηκε απο την ίδια την δημιουργό -συγγραφέα .Επίσης προσωπική δημιουργία της αποτελεί και η νέα ιστοσελίδα  
της :

http://www.academyofinnerlight.net 

Όμως η παρουσίαση του βιβλίου ,αλλά και του έργου της συγγραφέως μέσα απο το συγκεκριμένο  βίντεο παραμένει διαχρονική ,εφόσον τόσο το έργο της όσο και τα λόγια της στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο απηχούν την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα του 2012.

Μπορείτε να γνωρίσετε την συγγραφέα, το έργο της ,βιβλία (ελληνικά και ξένα ), άρθρα ,βίντεο και λοιπές δημιουργικές δραστηριότητες μέσα απο το δίκτυο που έχει δημιουργήσει τόσο στο Youtube ,Facebook,Blog,Linkedin,Twitter κ.α

Πληροφορίες για το " Το ταξίδι της ζωής φέρνει ελπίδες" : 

http://www.academyofinnerlight.net/#!__greek-published-books
http://www.academyofinnerlight.net/#!__greek-published-books/life-journey-that-carries-hopes-book

Copyright by

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!

DREAM JOURNAL >>> CLICK ON THE IMAGE TO PURCHASE NOW!
A Journey along the Pathway to Light
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...